Taxatierapport | Speck & Meijs Taxatie

Speck & Meijs taxaties verzorgt zeer voordelig een taxatie in Zwolle en omgeving. Doordat wij enkel volgens de laatste taxatienormen werken,m ontvangt u van ons altijd een professioneel en volledig compleet rapport, welke door alle hypotheekverstrekkers wordt geaccepteerd.

Er zijn meerdere situaties waarin een taxatierapport nodig kan zijn. We zetten de meest voorkomende situaties voor u op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van een hypotheek;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Bij een echtscheiding; wanneer bezittingen verdeeld moeten worden;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel de bezittingen waard zijn (bijvoorbeeld voor de belastingaangifte);
  • Voor het bepalen van de herbouwwaarde van de woning.

NWWI taxatierapport in Zwolle e.o.

Indien u een hypotheek wilt aanvragen, dient u een gevalideerd taxatierapport te kunnen overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers en wordt ook geaccepteerd voor een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Er kan een verschil bestaan over de acceptatie van een taxatierapport. Er zijn namelijk hypotheekverstrekkers die enkel een rapport van maximaal drie maanden oud accepteren, maar er zijn er ook die een rapport van maximaal zes maanden oud accepteren. Vraag dit op voorhand na om te voorkomen dat u extra kosten moet maken, omdat het rapport verlopen is. Wij bieden al een een NWWI gevalideerd taxatierapport aan vanaf € 520,24 inclusief btw.

LET OP: Hypotheekverstrekkers kunnen verschillende geldigheidstermijnen hanteren voor een taxatierapport. Dit kan uiteenlopen van drie tot zes maanden.

Vraag direct uw taxatie aan.

Wij zijn lid van Vastgoedpro, NRVT en aangesloten bij het NWWI.